Music by The Refusers

Wednesday, July 21, 2021

Mert beléptél a Tűz Gyűrűjébe - M.N. Hopkins beszéde


A változás tüze most is ég, és égni is fog, amíg az Ember emberi formában él.  Mert ti beléptetek a tűz gyűrűjébe azzal, hogy emberi formába inkarnálódtatok.

A tűz el fogja égetni a korok bánatát, és egy napon mindannyiótokat átalakít és átváltoztat a Fény Lényeivé.  Amint a teremtés tüze lángra lobbant, az életet kalandnak fogjátok látni, amit úgy kell élni, mint egy gyermeki játékot.  Játék közben a nagyon fiatalok örömmel figyelik és gondolkodnak mindenről, amit látnak.  Ez az öröm az, ami táplálja a tudás tüzét, és felszínre hozza a válaszokat, vagy jobban mondva, a megértés fényét hozza a gyermek számára.

A gyermek nyitott és őszintén, örömmel teli módon halad előre.  Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek könnyen hozzáférjen olyan információkhoz, amelyekhez a felnőttek a hipnotikus figyelemelterelés állandó állapota miatt nem tudnak hozzáférni. A felnőttet arra tanították, hogy elforduljon mindattól, ami igaz és magától értetődő, míg a gyermek a maga nemtudásában nyitott minden tudásra, akadálytalanul a tanított akadályok és félelmek által.  A gyermek tisztán és nyitottan látja a világot, egy olyan módon, amely a felnőttek világába belépett kevesek kivételével mindenki számára elveszett.

A gyermek a gondolkodás és az érzelmek szabadságába születik, és a lehető leggyorsabban a képzeletbeli gondolkodás rabszolgaságába vezetik.  Elveszítve a gondolkodás és az önálló érvelés képességét, a gyermek elkezd belépni a tompa gondolkodás és a tompa érzelmek világába.  Azokat, akik ellenállnak, gyorsan beoltják és gyógyszerekkel engedelmességre kényszerítik.  A drogok ugyanis tompítják az érzékeket és gyengítik az ember akaratát.

Az orvostudomány nem más, mint egy a sok eszköz közül, amelyet az elme és az érzelmek leigázására, valamint az emberi alak gyengítésére és megbetegítésére használnak.  Mert az Ember egykor erős és egészséges, fejlett gondolkodásra és érzésekre képes lény volt, aki mára félig vagy félig tudatos és tudatos egyénné változott, akinek a testét és elméjét annyira megmérgezték, hogy hiányzik belőle a fejlődésre való akarat.

Néhányan merik és néhányan ki is jutnak a börtönükből, köszönhetően az akarat eredendő erejének, amelyet a sötét elszántságúak soha nem törtek meg.  Még többen fognak felébredni és feléleszteni erejüket és józan eszüket, ahogy újra kapcsolódnak az Énhez.

Legyetek bátrak és ne féljetek.  Keljetek fel és érezzétek újra Önmagatokat, és kapcsolódjatok újra a Mennyországhoz és a Földhöz.  Lássátok a szépséget, ami bővelkedik és alakuljatok vissza eredeti szándékaitokhoz, amelyek mindent irányítottak, mielőtt a sötétség e korszaka létrejött.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: