Music by The Refusers

Wednesday, July 21, 2021

Kajti vstopili ste v ognjeni obroč - Razprava M.N. Hopkinsa


Ogenj sprememb gori zdaj in bo gorel, dokler bo človek živel v človeški obliki.  Z inkarnacijo v človeško obliko ste namreč vstopili v ognjeni krog.

Ogenj bo razžgal žalost vekov ter vas vse nekega dne preoblikoval in prelil v bitja Luči.  Ko boste enkrat zagoreli v ognju stvarstva, boste na življenje gledali kot na pustolovščino, ki jo je treba živeti, kot se igra otrok.  Med igro najmlajši opazujejo in razmišljajo o vsem, kar vidijo, z radostnim vedenjem.  To veselje je tisto, kar podžiga ogenj znanja in prinaša odgovore na svetlobo ali, bolje rečeno, prinaša otroku svetlobo razumevanja.

Otrok je odprt in iskreno nadaljuje z veseljem.  To otroku omogoča lažji dostop do informacij, ki jih odrasli zaradi nenehnega stanja hipnotične raztresenosti ne morejo pridobiti. Odrasli so bili naučeni, da gledajo stran od vsega, kar je resnično in samoumevno, medtem ko je otrok v svoji nevednosti odprt za vse, kar ve, ne da bi ga ovirale naučene ovire in strahovi.  Otrok lahko vidi svet na jasen in odprt način, ki so ga izgubili vsi, razen redkih, ki so vstopili v svet odraslih.

Otrok se rodi v svobodo mišljenja in čustvovanja in je čim prej popeljan v suženjstvo domišljijskega mišljenja.  Ker izgubi sposobnost lastnega razmišljanja in razsojanja, začne vstopati v svet otopelega mišljenja in otopelih čustev.  Tisti, ki se uprejo, so hitro cepljeni in zdravljeni, da se podredijo.  Zdravila namreč otopijo čute in oslabijo človekovo voljo.

Medicinska znanost ni nič drugega kot eno od številnih orodij, ki se uporabljajo za zasužnjevanje uma in čustev ter oslabitev in omrtvičenje človeške oblike.  Človek je bil nekoč močna in zdrava oseba, sposobna naprednega mišljenja in čustvovanja, zdaj pa se je spremenil v napol ali napol zavestnega in zavedajočega se posameznika, ki je bil telesno in duševno tako zastrupljen, da nima volje do razvoja.

Le redki si upajo in le redkim uspe priti iz zapora zaradi prirojene moči volje, ki je nikoli niso zlomili tisti s temno odločnostjo.  Še več se jih bo prebudilo in oživilo svojo moč in zdravo pamet, ko se bodo ponovno povezali s samim seboj.

Bodite pogumni in se ne bojte.  Prebudite se in ponovno začutite sebe ter se ponovno povežite z nebesi in zemljo.  Oglejte si lepoto, ki je v izobilju, in se preobrazite nazaj k svojim prvotnim namenom, ki so usmerjali vse, preden se je pojavila ta doba teme.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: