Music by The Refusers

Tuesday, July 20, 2021

Jūs įžengėte į ugnies žiedą - M.N. Hopkinso kalba


Permainų ugnis dega dabar ir degs tol, kol žmogus gyvens žmogiškuoju pavidalu.  Juk įsikūnydami į žmogaus pavidalą įžengėte į ugnies žiedą.

Ugnis sudegins amžių liūdesį ir vieną dieną jus visus transformuos ir perkeis į Šviesos būtybes.  Kartą užsidegę kūrybos ugnimi, gyvenimą matysite kaip nuotykį, kurį reikia išgyventi, kaip vaikas žaidžia.  Žaisdami mažieji stebi ir apmąsto viską, ką mato, su džiaugsmu.  Šis džiaugsmas kursto pažinimo ugnį ir atskleidžia atsakymus arba, geriau sakant, atneša vaikui supratimo šviesą.

Vaikas yra atviras ir sąžiningai elgiasi kupinas džiaugsmo.  Tai leidžia vaikui lengvai pasiekti informaciją, kurios suaugusieji negali gauti dėl nuolatinės hipnotizuojančios būsenos. Suaugusieji buvo išmokyti nusigręžti nuo visko, kas tikra ir savaime suprantama, o vaikas savo nežinojimu yra atviras visam žinojimui, kurio netrukdo jo išmokytos kliūtys ir baimės.  Vaikas gali matyti pasaulį aiškiai ir atvirai, taip, kaip tai prarado visi, išskyrus nedaugelį, kurie įžengė į suaugusiųjų pasaulį.

Vaikas gimsta minčių ir emocijų laisvėje ir kuo greičiau vedamas į įsivaizduojamo mąstymo vergiją.  Praradęs gebėjimą mąstyti ir samprotauti, vaikas pradeda skverbtis į nuobodaus mąstymo ir slogių emocijų pasaulį.  Tie, kurie priešinasi, greitai paskiepijami ir medikamentais priverčiami paklusti.  Nes vaistai apnuogina jausmus ir susilpnina žmogaus valią.

Medicinos mokslas yra ne kas kita, kaip vienas iš daugelio įrankių, naudojamų protui ir emocijoms pavergti, žmogaus formai susilpninti ir apnuodyti.  Kadaise žmogus buvo stipri ir sveika būtybė, gebanti mąstyti ir jausti, o dabar virto pusiau ar pusiau sąmoningu ir sąmoningu žmogumi, kurio kūnas ir protas taip užnuodytas, kad jis neturi valios tobulėti.

Keletas išdrįsta ir nedaugeliui pavyksta ištrūkti iš kalėjimo dėl įgimtos valios stiprybės, kurios niekada nepalaužė tamsūs ryžto žmonės.  Dar daugiau jų pabus ir atgaivins savo jėgas ir sveiką protą, kai vėl susijungs su savimi.

Būkite drąsūs ir nebijokite.  Pakilkite ir vėl pajuskite save bei atkurkite ryšį su Dangumi ir Žeme.  Pamatykite grožį, kurio gausu, ir grįžkite prie savo pirminių ketinimų, kuriais vadovavote visiems prieš atsirandant šiam tamsos amžiui.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: