Music by The Refusers

Tuesday, July 20, 2021

Jo jūs esat iegājuši ugunsgrēka gredzenā - M.N. Hopkinsa runa


Pārmaiņu ugunis deg tagad un degs tik ilgi, kamēr cilvēks dzīvos cilvēka formā.  Jo jūs esat iegājuši uguns lokā, iemiesojoties cilvēka veidolā.

Uguns sadedzinās gadsimtu bēdas un kādu dienu jūs visus pārveidos un pārveidos par Gaismas Būtnēm.  Kad jūs būsiet iedegušies radīšanas ugunī, jūs uz dzīvi raudzīsieties kā uz piedzīvojumu, kas jāizdzīvo, kā bērns rotaļājas.  Rotaļu laikā pavisam mazi bērni ar prieku vēro un pārdomā visu redzēto.  Šis prieks ir tas, kas kurina zināšanu uguni un atklāj atbildes, vai, labāk sakot, atnes bērnam izpratnes gaismu.

Bērns ir atvērts un godīgi rīkojas ar prieku.  Tas ļauj bērnam viegli piekļūt informācijai, ko pieaugušie nespēj iegūt pastāvīgas hipnotiskas uzmanības novēršanas dēļ. Pieaugušais ir apmācīts novērsties no visa, kas ir patiess un pašsaprotams, turpretī bērns savā nezināšanā ir atvērts visam zinošajam, ko netraucē viņa vai viņas iemācītie šķēršļi un bailes.  Bērns var redzēt pasauli skaidrā un atklātā veidā - veidā, kas ir zudis visiem, izņemot dažus, kuri ir ienākuši pieaugušo pasaulē.

Bērns piedzimst domas un emociju brīvībā un pēc iespējas ātrāk tiek ievests iztēles domāšanas verdzībā.  Zaudējot spēju domāt un spriest pašam par sevi, bērns sāk ienākt blāva prāta un blāvu emociju pasaulē.  Tie, kas pretojas, tiek ātri vakcinēti un pakļauti medikamentiem.  Jo zāles nomāc maņas un vājina cilvēka gribu.

Medicīnas zinātne nav nekas cits kā viens no daudzajiem instrumentiem, ko izmanto, lai paverdzinātu prātu un emocijas un vājinātu un novājinātu cilvēka formu.  Jo cilvēks reiz bija spēcīga un veselīga būtne, kas spēja attīstīt domāšanu un jūtas, bet tagad ir kļuvis par pusapzinīgu vai pusapzinīgu un apzinātu indivīdu, kura ķermenis un prāts ir tik saindēts, ka tam trūkst gribas attīstīties.

Daži uzdrošinās un daži izkļūst no saviem cietumiem, pateicoties iedzimtajam gribas spēkam, ko nekad nav salauzuši tumsas apņēmības pilni cilvēki.  Vēl vairāk cilvēku pamodīsies un atdzīvinās savu spēku un veselo saprātu, kad viņi atkal sāks savienoties ar Sevi.

Esiet drosmīgi un nebaidieties.  Pacelieties un sajūtiet atkal savu Es un atkal savienojieties ar Debesīm un Zemi.  Redziet skaistumu, kas ir pārpilns, un pārveidojieties atpakaļ savos sākotnējos nodomos, kas vadīja visu, pirms iestājās šis tumsas laikmets.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: