Music by The Refusers

Saturday, July 17, 2021

För ni har gått in i eldringen - Ett Tal av M.N. Hopkins


Förändringens eldar brinner nu och kommer att fortsätta att brinna så länge människan lever i en mänsklig form.  För ni har gått in i eldringen genom att inkarnera i mänsklig form.

Elden kommer att bränna bort tidernas sorg och förvandla och transmutera er alla en dag till Ljusvarelser.  När ni väl är tända av skapelsens eld kommer ni att se livet som ett äventyr som ska levas som ett barn leker.  Under leken observerar och reflekterar de allra yngsta över allt som de ser med ett glatt humör.  Denna glädje är det som ger bränsle åt kunskapens eld och för svaren till ljuset eller man skulle bättre kunna säga, för insiktens ljus till barnet.

Barnet är öppet och går ärligt fram på ett glädjefyllt sätt.  Detta gör det möjligt för barnet att lätt få tillgång till information som vuxna inte kan få på grund av deras ständiga tillstånd av hypnotiska distraktioner. Den vuxne har tränats att se bort från allt som är sant och självklart, medan barnet i sin ovetande är öppet för allt vetande utan att hindras av sina inlärda hinder och rädslor.  Barnet kan se världen på ett klart och öppet sätt, ett sätt som har gått förlorat för alla utom några få som har gått in i vuxenvärlden.

Ett barn föds in i tanke- och känslofrihet och leds så snabbt som möjligt in i fantasitänkandets slaveri.  Genom att förlora förmågan att tänka och resonera själv börjar barnet gå in i en värld av tråkigt tänkande och tråkiga känslor.  De som gör motstånd vaccineras och medicineras snabbt till underkastelse.  För drogerna avtrubbar sinnena och försvagar människans vilja.

Den medicinska vetenskapen är inget annat än ett av de många verktyg som används för att förslava sinnet och känslorna och försvaga och sjukgöra den mänskliga formen.  Människan var en gång en stark och frisk varelse som var kapabel till avancerade tankar och känslor och som har utvecklats till en halvt eller halvt medveten och medveten individ som har blivit så förgiftad i kropp och sinne att den saknar viljan att utvecklas.

Några få vågar och några få klarar sig ut ur sina fängelser tack vare den inneboende viljestyrka som aldrig har brutits av dem med mörk beslutsamhet.  Fler kommer att vakna upp och återuppliva sin styrka och sitt sunda förnuft när de återknyter kontakten med sig själva.

Var djärv och frukta inte.  Res dig upp och känn återigen ditt Själv och återförenas med Himlen och Jorden.  Se den skönhet som finns i överflöd och förvandla er tillbaka till era ursprungliga avsikter som styrde allt innan denna mörkrets tidsålder kom till.

© M.N Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: