Music by The Refusers

Thursday, July 22, 2021

Ateş Çemberine Girdiğiniz İçin - MN Hopkins'ten Bir Söylem


Değişim ateşleri şimdi yanıyor ve İnsan bir insanda olacak şekilde yanmaya devam edecek. Çünkü insan formülü enkarne olarak ateşine girdiniz. Çünkü insan formülü enkarne olarak ateşine girdiniz.
Ateş, yaşların acısını yakacak bir gün bakımı Işık Varlıklarına ve iyileştirecek ve iyileştirecek.

Çocuk dostu ve dürüstçe bir şekilde ilerler. Bu, çocuğun, sürekli olarak hipnotik bir şekilde öncedenilemezliği hakkından dolayı ulaşamayacak kadar kolay kolay ulaşılamaz. Yetişkin, gerçek olan her şeyi kullanmak için tasarlanmıştır.

Bir çocuk düşünceli ve özgür düşünce içinde doğar ve sizin için çok hayali bir yaşamdayken yönlendirilirsiniz. Kendi planlamak için planlamak, çocuğun eğitimini planlamak. Direnenler çabucak aşılanır ve boyun eğmeleri için ilaç verilir. Çünkü geceler duyumları ve bireyleri körelir.

Tıp, aklınızı ve insanlaştırmak, insan şey değildir ve hasta için kullanılan araçtan bir başka şey değildir. Çünkü insan, bir yarışma, gelişme hedefinden yoksun olarak beden ve beden olarak yarı veya yarı ve tahmin bireye dönüşen, ileri görüş ve duygudan güçlü ve güçlü bir şekilde bir şekilde bir şekilde bir şekilde bireye sahip olmak.

Birkaçı cesur, birkaçı ise karanlıkta olmayı asla bozmadığı niyetinin doğasında var olan güçlerden kurtulma başarır. Kendilerini yeniden canlandırırken daha fazla uyanacaklarını ve sağduyularını canlandıracaktır.

Cesur ol ve korkma. Kalkın ve yeniden Kendinizi tısladın ve Cennet ve Dünya ile yeniden bağlantı kurun. Dolu olan planlamak önceliği planlamak için geri dönmek.

©
MN Hopkins

To read the original discourse in English, please click on the link below:

https://mnhopkins.blogspot.com/2012/01/for-you-have-entered-ring-of-fire.html

No comments: